Thursday, January 27, 2011

On this Sunday Morning...

Apa khabar to all our readers and followers. Pasti ada yang menantikan posting kami about Seoul or maybe ada yang tertanya-tanya, betul ke diaorang ni pergi Seoul? Takde update pun…hehe!. Memang, lately ni kami agak sepi dari meng”update” blog ini. Both of us kinda like sorting things out… Faizal is getting back with his flea market (collecting and selling 2nd hand stuff & collectibles) and freelancing things while Anna in the middle of struggling with her work in the office. InsyaAllah, we'll be updating the Seoul story soon...

Garage Sale @ PutrajayaGarage Sale @ PutrajayaOur 2nd Garage Sale @ PutrajayaOur 2nd Garage Sale @ PutrajayaOur 2nd Garage Sale @ Putrajaya
By the way, if you guys tend to be in Putrajaya this Sunday morning (30/1/2011), please dropby at our first "BIG Garage Sale" in Pusat Kejiranan Presint 16. This event is organize by Persatuan Penduduk “Superlink” Presint 16 dengan kerjasama Perbadanan Putrajaya and start from 8.30am till 1.00pm. Finally, our idea and dream to bring something different in Putrajaya has been reckoned. Thank you people & dont forget to come this Sunday…! See you there...!

4 comments:

Mama Tun Nur Safiya said...

alahhh sunday ni dah nak balik penang huhuhuhu

deaf-angel said...

when the sun goes up in korea
the sun goes down in america

huhu

Muhammad Nur Ihsan said...

salam, bila lagi nak organize garage sale kat putrajaya?

nurih by ihsan said...

kalau ada lagi, boleh bagitau tak, berminat nak join. ada barang2 tak pakai nak jual..hehe TQ