Wednesday, November 4, 2009

Let's Rock The Vote...!

Do you guys still remember Anna's magazine photo shoot earlier this year? For those who have missed it, here's the post. After almost a year of waiting, finally is coming to the end. Now is the time to vote for the 11 finalist of Cosmopolitan Magazine "Fun Fearless Fabulous" Malaysian edition. Anna was chosen by Cosmopolitan Magazine for the January issue.

Fun Fearless Fabulous 2009Fun Fearless Fabulous 2009
Inilah pertama kali Anna terpilih untuk acara "girl-girl" sebegini. (She was the only married finalist..!) Perasaan dan debarannya memang agak berlainan. Biarpun sebelum ini pernah juga terlibat dengan pelbagai acara seperti berjalan kaki 24 jam, budget backpacking, mendaki beberapa gunung dan menawan Annapurna Trek di Nepal, gelisah yang satu ini memang lain sungguh rasanya.


So guys, get the latest November issue of Cosmopolitan Magazine (Malaysia Edition) and let's start rocking the vote for Anna...!


*Whatever the result is, you already my Fun Fearless Fabulous... hehehe!









11 comments:

fauzuskamaruddin said...

caiyok caiyok sis...

good luck....will buy the mag rite after office hour and will cast my vote!

Faizal and Anna said...

Hi Fauzus, lama tak dengar cite. Thank you for your vote..

Ili Saharudin said...

wow.kalau menang kak Anna will be super duper Fun Fearless Fabulous la...heheh

Ili Saharudin said...

chaiyok2 kak Anna!

Faizal and Anna said...

He..he.. actually I don't expect to win. Ini untuk suka-suka je.

Pakuteh said...

Waa.... tak sangka la...

Congrats Anna. Wish you luck yeah.

Onetrg07 said...

salam abg faizal n kak anna.sy nk tanya barang2 yg perlu dibawa untuk backpacking.satu lagi sy juga nk tahu macam mana cara barang2 yg dibawa 2 nk disusun dlm beg..mungkin ada cara untuk meletakkan barang2 di dlm beg travel 2..

Faizal and Anna said...

Salam Onetrg07, nanti kami cuba terangkan in details dalam satu post. Harap sabar ya..

PakUteh.. Thank you.

padin said...

hey gud luck..
akak sy nak mntak pendapat sket.la..
kalo kat jakarta ngan bandung ape hotel yg sesuai utk pg satu famili..kalo bleh tak nak yg mahal sgt..mcm mutiara hotel yg kat bandung tuh ok x??thanx!

Faizal and Anna said...

Hi Padin.. kalau di Bandung, Mutiara tu ok tapi kalau nak lagi murah, Hotel Serena lebih dekat dengan Stesen Keretapi. Di Jakarta bergantung pada tempat nak dituju. Mangga Dua adalah favorite pada yang gemar bershopping..

padin said...

ok thanx!