Monday, July 12, 2010

Dare To Share...

Apa khabar semua? Hope everyone is fine. Baru-baru ni, kawan kitaorg kat suratkhabar Kosmo ajak kitaorang buat story lagi. Tapi disebabkan belum ada story yang latest, so kitaorang sangat2 menggalakkan sesiapa saje tulis travel story untuk disiarkan di suratkhabar Kosmo! bahagian Horizon (Percutianku), column ni setiap hari Sabtu. Jangan risau kalau tak pandai tulis atau mengarang, wartawan kat sana akan tolong.

Jadi kepada sesiapa yang berminat untuk berkongsi cerita, apalagi inilah masanya! I'm sure you guys have interesting places to share, right? Ditambah dengan gambar2 yang menarik, memang class la... Sekali-sekala glamour, apa salahnya. Banyak lagi tempat2 yang kitaorang belum pergi lagi, so turn you all pulak cerita kat semua. Amacam, berani?

Us on the news!
Kalau ada sesiapa yang memang dah karang cerita, bolehlah hantarkan ke: horizon@kosmo.com.my

*Tak sabar rasanya nak baca cerita you all semua!

4 comments:

Along said...

Wah..peluang ni. Along pun baru pulang dari percutian ke HK bersama 12 ahli keluarga..memang best dan mencabar. Nak tanya Kosmo la, kalau2 depa berminat...hehehe, mana tau..bleh glamer macam Faizal & Anna nanti..:D.

joe said...

cun ni.. boleh cuba try test.. ;-)

deaf_angel said...

ooo interesting...hehe
tak tahu lak aku members of public boleh contribute artikel2 jalan2

Nor Amran Abdullah said...

tahniah ler