Friday, August 6, 2010

Mengapa Sepi Tanpa Berita...?

Salam semua,

Lamaaaaaaaaaaanye kami tak bercerita, bukan melarikan diri atau apa, tapi ada beberapa perkara yang kena diselesaikan dulu (macam cari alasan je...he..he..). Mungkin disebabkan dah nak masuk bulan puasa diikuti bulan raya dan jugak bulan kenduri kahwin, so i take this opportunity to story a bit la..what have we've done lately..

Ingat tak Faizal tulis tentang van "A-Team" dia? It is a dream come true for his Juara to be a Star!. Ini semua gara-gara this production company scouted our Juara, and made it "acting" in one of Hari Raya shows. So, i guess "Dream is Possible" even just for a car. Lagipun Anna memang suka giler cerita "Cars", selalu imagine Cars do have feelings...actually.

The classic A-Team vanThe classic A-Team vanMy Juara The Star...My Juara The Star...My Juara The Star...
Aha..dan satu lagi upcoming event before puasa, this Sunday 08.08.10 kitaorang buat sekali lagi "Garage Sale". Kalau ada sesiapa yang terlepas hari tu, bolehlah cuba2 datang this time.

InsyaAllah, this coming October we'll be going to......surprise! Takleh bagitau lagi, tunggu! Walau apa-apa pun, Selamat Menyambut Bulan Ramadan Al-Mubarak dan Stay Happy, Stay Healthy!

Jumpa lagi.

1 comment:

duo said...

lama jgk tggu ana & faizal update blog nie,asyik fikir jer,merajuk ke diaorg ni??mana pegi diaorg ha???travel lagi ke??tapi apapun congratulation SIJUARA jadi STAR.