Thursday, March 31, 2011

Happy Belated 9th Anniversary to us.

Our Wedding day
Diam tak diam dah masuk 9 tahun usia perkahwinan kami. Cepat rasanya masa berlalu. To celebrate this occasion, we had simple “Dominos Pizza” dinner as Anna had to make cupcakes for order. Apalagi, lepas dinner jer, terus both of us turun padang. Basically Faizal done the basic washing, preparing stuff and food testing. Anna selalu takut nak rasa cake dia sendiri, so Faizal la yang jadi tukang rasa…hehe!


Our Wedding dayAku terima nikahnya...Welcome to the familyWith the flower girlsOur Wedding day

Fateehah, Razeeman, Sayfullah & Zarrah
Looking back all these years, pelbagai ujian dan dugaan yang telah kami hadapi dan lalui sepanjang usia perkahwinan ini. Alhamdulillah, biarpun masih belum rezeki kami untuk mendapat “baby” tetapi tidak sedikit pun ianya meluakkan rasa kasih dan sayang buat kami berdua. Sesungguhnya kami bersyukur kehadrat Ilahi atas rasa cinta ini. Not forgetting, a very BIG thank you to our families, friends and our four beloved nieces and nephews, Fateeheh, Razeeman, Sayfullah and Zarrah for the support and unconditional love that you guys pour into our life. Love you all...

7 comments:

Mama Tun Nur Safiya said...

semoga berbahagia hingga ke akhir hayattt 9 tahunnn tuuuu....

berteromber said...

Tahniah!..Happy anniversary

ilisaharudin said...

Tahniah Kak Anna & Abg Faizal =)

deaf-angel said...

congrats and MORE GOOD YEARS!! hehe.

Semoga Allah merahmati dan melindungi hubungan korang dunia dan akhirat. Amin.

Faizal and Anna said...

Thank you all for kind wishes...InsyaAllah...

Right now, we are on our family trip...Guess where? Tunggu... nanti kitaorang cerita dalam blog

che'Burn@che'Qis said...

wow..congrates! Moga berbahagia dari dunia sampai syurga! =P

kapok said...

Happy belated anniversary for both of you... From us...:) shila n nuar putrajaya